26 Ekim 2015 Pazartesi

...TEHLİKE ÇANLARI VİTOR PEREIRA İÇİN ÇALIYOR...


Kötü futbol oynuyor eleştirilerini kimi zaman hakettiğine inandığım ,kimi zaman ise bu eleştirileri abartılı bulduğum Fenerbahçe , milli maçlar nedeni ile verilen ara sonrası önce lig de Kayserispor sonrasında da UEFA Avrupa liginde Ajax karşısında aldığı 1-0 ‘ lık skorlar ile 2 maçını da galibiyetle kapamasını başarmış ve gözünü derby maçına dikmişti.

Ve hafta sonu ; Türkiye ‘ nin El Classico ‘ su  olan Fenerbahçe ve Galatasaray maçı.
Kendi sahasında önemli bir psikolojik avantaja sahip olan Fenerbahçe öne geçtiği bu maçta ikinci yarının son 10 dakikası içinde yediği golle sahadan beraberlikle ayrıldı.

Kendi sahasında  16 yıldır Galatasaray ‘ a karşı kaybetmeyen Fenerbahçe  1 - 1 ‘ lik skor ile  bu ünvanını yine korusa da alınan skorun  taraftarı memnun etmediği de kaçınılmaz br gerçek.

Galatasaray maçı öncesinde muhteşem bir koreografiye imza atan ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ‘ e bağlılığını bir kez daha gösteren Fenerbahçe taraftarı , takımına müthiş bir destek vermiş olsa da maalesef beklediği galibiyeti bu maçta alamadı.



Teknik Direktör Pereira için her geçen gün eleştiri dozları daha bir artıyor. Antalya deplasmanında aldığı 5-1 ‘ lik galibiyet ile lider Beşiktaş ‘ in puan farkını 4 ‘ e çıkardığı bir ortamda Fenerbahçe için Osmanlıspor maçı özelikle Vitor Pereira açısından da inanılmaz bir önem taşıyor.
Pazar günü yapılacak Erken Genel Seçimler nedeni ile Perşembe günü saat 19:00 ‘ da Ankara Deplasmanında sahaya çıkacak olan Fenerbahçe için Osmanlıspor maçı belkide Pereira ‘ nında kaderini belirleyecek bir maç olarak görülüyor.
Sosyal medyada Ersun Yanal seslerinin çıkmaya başladığı ortamda galiba Vitor Pereira için Tehlike Çanları daha bir fazla çalıyor olsa gerek ..































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder