23 Mart 2014 Pazar

GAZİANTEPSPOR!!!



GAZİANTEPSPOR...


     Geçen yıl Gaziantepspor'u ligde tutan Bülent UYGUN, bu yıl yönetimsel sıkıntılar, transfer yapamama veya transferlerin geç yapılması gibi sıkıntılarla uğraşmaktan takıma yeterince etki yapamadı ve kötü sonuçlar nedeniyle takımın kan değişimine ihtiyaç duyulduğuna kanaat getirerek istifa etti.


     Gaziantepspor'un bu yıl teknik ekip olarak yeni bir kurtarıcıya ihtiyacı vardı ve bu yetkiyi daha önce hiç teknik direktörlük kariyeri olmayan Sergen Yalçın'a emanet ederek büyük risk aldılar. Futbolculuk yıllarında yıldız diye tabir edilen futbolcuların teknik direktörlük kariyerleri hep tartışılsa da Sergen hoca bu duruma noktayı koydu gibi….




    İlk 11 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 yenilgiyle ligin dibine demir atan Gaziantepspor, teknik direktör değişikliğinden sonra Sergen hocayla çıktığı ilk 4 maçtan da galip ayrılarak adeta ligde kalma yarışında ben de varım dedi.. Herkesin kümede zor kalır dediği takım Sergen hoca geldikten sonra ev sahibi olduğu 8 maçta, sadece Beşiktaş'a yenildi. Son 4 deplasman maçında da 3 galibiyet alan takım avrupa kupalarına da göz dikmiş durumda. Bu kadar sıkıntıya rağmen şuan 4. sıradaki Trabzonspor ile arasında sadece 3 puan bulunması büyük başarıdır..


     Sergen hocanın başarısı aşikar fakat takımın bu denli iyi durumda olmasında Cenk Tosun, Turgut Doğan Şahin ve Traore gibi isimlerin de katkısı yadsınamaz.. Cenk Tosun ve Traore'nin içerde dışarda farketmeksizin gösterdiği iyi performans, puan tablosunda artan puanın yanında takımdaki diğer futbolcuların özgüveninin geri gelmesini de sağladı..                                  


          Süperligde Güneydogu'nun tek temsilcisi olan Gaziantepspor’un bir an önce yaşadığı yönetimsel sıkıntıları atlatarak, uzun yıllar süperligde kalması ümidiyle…  







                                         https://www.facebook.com/ali.mikado.3







5 yorum:

  1. guzel tespitler

    YanıtlaSil
  2. inşallah uzun yıllar ligde kalırlar gaziantep ve diğer güneydoğu temsilcilerimiz.

    YanıtlaSil
  3. sadece antep yetmez urfayıda beklıyoruz süper lige :9

    YanıtlaSil
  4. agzına saglık hocam cok yerinde tespitler. yazılarının devamını dileği ile

    YanıtlaSil