12 Nisan 2014 Cumartesi

GALATASARAY ERİYOR

GALATASARAY DEPLASMANDA KAYIP



 Sivasspor , ligin oyununun hucum yönünü en iyi oynayan  2-3 takımından biri olduğunu düşünüyorum. Eğer orta sahada gerekli baskıyı kuramazsanız ve top kaybederseniz bunun faturasını ağır ödemek zorunda kalıyorsunuz.


Sivasspor, maça hızlı başladı. Özellikle Aatıf Chahechouhe ve Burhan ile kanatlarını kanatları iyi kullandılar. Galatasaray  Drogba , Melo ve Sneijder'in eksikliğinde ilk dakikalarda Sivasspor'un baskısını fazlaca hissetti ve golü kalesinde gördü.Gol biraz da şans tabi... Top Aatıf Chahechouhe önüne düşünce, skor tabelası da değişti.


Golden sonra daha garanti oynamayı seçen Galatasaray, orta sahada top kayıplarını aza indirgedi ve Sivasspor'un kalesine gitmeye başladı. Birkaç cılız pozisyonun ardından Yekta'nın mükemmel gölünü izledik. Yekta , kimsenin beklemediği anda güzel hareketlerle  ceza sahasına girdi ve net bir gole imza attı.


2. yarıya Galatasaray yine tutuk  başladı.Burada Selçuk'un etkinliğine de dikkat çekmek gerekiyor tabi. Gerçekten bu sene performansı kendi standartlarının çok altında.Bugün, defanstan aldığı neredeyse bütün topları oyuna sokarken kaybetti.Bu top kayıplarına Yekta'nın pas hataları da eklenince Sivasspor gol için baskısını hissettirmeye başladı. Sonuç olarak mükemmel bir ara pasıyla Utaka, Koray'ı çok iyi uyuttu ve Sivasspor'un 2. sayısını kaydetti ve Galatasaray bu sene ligde 4.mağlubiyetini tattırdı.


Onur DEMİR

 https://twitter.com/ExituS__Letalis

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder