10 Ekim 2015 Cumartesi

GÜN DE OLDU DEVRAN DA DÖNDÜ '' 9 EKİM 2015 ''





3 Temmuz 2011 sabah erken saatlerde baÅŸlatılan sözde ÅŸike operasyonu ve akabinde devam eden , o kısır süreç  dün itibari ile baÅŸladığı yer olan ÇaÄŸlayan ‘ da son buldu.

Başından beri hangi amaca hizmet ettiÄŸi bilinen , hiç bir dayanağı olmayan , toplumda yanlış algılara sebebiyet veren iddialar tek tek çürütülerek  , sözde sanık sıfatı ile yargılanan kiÅŸiler için 13.Ağır Ceza Mahkemesinde savcının beraat talebine Hakim Ahmet Civelek BaÅŸkanlığındaki heyet de olumlu yanıt vererek , bu dava bitmiÅŸ oldu. Kumpas Çöktü , Oyun Bitti.
Onca asılsız iddialar , sözde ÅŸikenin  bu asılsız iddialara dayandırılarak sözde delillendirildiÄŸi maçlar , ve bunun sonucunda Metris ‘te cezaevinde bir hiç uÄŸruna yatan yöneticiler ve sonunda tam  4 yıl 3 ayı aÅŸkın bir süre sonra geç de olsa verilen adil karar.
9 Ekim 2015 Türkiye ' de Adaletin Yerini Bulması açısından bir milat olmuÅŸtur.
Peki Bundan Sonrası ?  Ä°ÅŸte asıl gündem bundan sonra yoÄŸun olacak.
Türkiye ' nin en büyük Sivil Toplum KuruluÅŸu Fenerbahçe Camiasına yapılan o sözde yakıştırmalar ve '' AteÅŸ Ãœfleyerek Sönmez '' söylemleri ile bu yakıştırmaları fırsata dönüştürerek  Ä°sviçre ‘ nin Nyon kentinde bulunan UEFA ‘ nın kapısına gidenler , opurtunist zihniyetlerden bir an olsun vazgeçmeden lobi faaliyetlerine giriÅŸenler , yine ''  2010 – 2011 Åžampiyonu biziz '' diyenler , bunlara maçlarında açtıkları pankartlar ile sözde destek veren birbirleri ile ezeli dost olanlar , maddi manevi Fenerbahçe ‘ yi zarara uÄŸratma sevdasına kapılanlar , hepsi ama hepsi ile hesaplaÅŸmalar asıl ÅŸimdi baÅŸlıyacak.  ‘’ Fenerbahçe Türkiye ‘ dir ‘’ söyleminin ne denli güçlü olduÄŸu ÅŸimdi çok daha iyi anlaşılıyor olacak.
Kim ve Kimler olduÄŸu en başından beri belli olan bu opurtunist zihniyetlerin yaptıkları lobi faaliyetlerinin etkisi altında kalarak BaÅŸkanı olduÄŸu UEFA ‘ da bu sürece başından beri negatif tutumları ile etki eden Michel Platini ‘ nin bugün düştüğü durum ve FIFA BaÅŸkanı Joseph Sepp Blatter ile birlikte görevlerinin etik kurul tarafından 90 gün boyunca askıya alınması.Sözde Åžike Davasından çıkan Beraat Kararları ile UEFA ve FIFA ‘ da deprem etkisi yapan bu askıya alınma kararının aynı günlere denk gelmesi sanırım tesadüflerin en güzeli olsa gerek .Evet Åžimdi Gün de Döndü Devran da.
Avrupa Kupalarına alınmayarak maddi zararlara uÄŸratılan Fenerbahçe için bu kayıpların hızla telafi edilmesi adına güzel günler çok yakındır. Adalet bir gün herkese lazım olacaktır  söylemi her zaman vardi ,  ve bu söylemin ne denli doÄŸru olduÄŸuna ÅŸahit oluyor ve olacağız.
Ve ;  3 Temmuz 2011 ‘ den  bu güne deÄŸin kurulan bu kumpasa ,haksızlığa karşı direniÅŸlerin en güzelini gösteren  Fenerbahçe taraftarı  , hakkında beraat kararı çıkan Åžekip MosturoÄŸlu ‘ nun da dile getirdiÄŸi üzere ‘’ Türkiye ‘ deki  O Büyük Davaları ‘’ da çözmüş oldu.,
Vatan ‘ da  , Metris ‘ te Silivri ‘ de  Ã‡aÄŸlayan ‘ da , SaraçoÄŸlu’ nda BaÄŸdat Caddesin de , ve  Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÃœRK ‘ ün huzurunda , Anıtkabir ‘ de  hep bir ağızdan haykırdı  ‘’ HAKLIYIZ  , KAZANACAÄžIZ ‘’ diye Fenerbahçe taraftarı ve Haklı Davasında Zafere UlaÅŸtı…
YAÅžA FENERBAHÇE .. 























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder