19 Eylül 2014 Cuma

SÜPER LİG CUMARTESİ ANALİZ - 2

SÜPER LİG CUMA VE  CUMARTESİ PROGRAMI
Süper ligin 3.haftasına girildiğinde Cumartesi maçlarına bakacak olursak ligin her geçen hafta kızıştığını rakiplerin birbirlerini tanıma eksikleri gidermeye çalıştıklarını görüyoruz.
19 Eylül 2014 Cuma Saat : 20:00
Eskişehirspor -  Gençlerbirliği 
Geçen haftayı Türk Telekom Arenadan 1 puan alarak dönmeyi başaran Ertuğrul Sağlamın öğrencileri geçen hafta kendi evi seyircisi önünde ligin iddaalı ekibi Bursaspora kaybeden Ankara temsilcisi Gençlerbirliği ile karşılacak. Teknik direktör Mustafa Kaplanın başkan İlhan CAVCAV tarafından  görevine son verilmesi sonucu teknik direktör arayışları sürdürdüğünü hafta içinde sonuç alamayan Ankara temsilcisi  arayışları sürdürüyor. Eskişehirspora  baktığımızda eksik oyuncuların fazla görüyoruz. Diego,Onur , Akaminko , Aytaç ve Özgürun sakatlıklaru devam ediyor . Gençlerbirligin de eksik Özgür ileri dışında bir eksiği bulunmuyor. İki takım arasındaki maçı Deniz ÇOBAN yönetecek . Kendi evinde her maç galibiyet parolası ile çıkan ev sahibi ekip bir adım önde gözüküyor.
20 Eylül 2014 Cumartesi Saat : 17:00
Suat Altın İnşaat K.Erciyesspor - Akhisarspor
Zorlu Gaziantep deplasmanından 1 puanla dönmeyi başaran Bülent Korkmazın öğrencileri, kendi evinde berabere kalan  Akhisar'la  karşılaşacak. Haftayı beraberlikle kapatan iki takım arasında oynanacak.Her iki takıma bakacak olursak Erciyes de milli takımdan sakat dönen John boye , Mandjeck dışında eksik oyuncusu bulunmuyor Akhisar maça tam kadro çıkması bekleniyor sakat ve cezalı oyuncusu bulunmuyor.Maçı Deniz Ateş BİTNEL yönetecek. Kayseri erciyes kendi evinde seyirci desteğini alarak ilk 3 puanını almak istiyor.
20 Eylül 2014 Cumartesi Saat : 20:00
Mersin İdman Yurdu - Ç.Rizespor
Kasımpaşa deplasmanın ilk yarı üstün bir oyun sergileyip ikinci yarıda kötü oyuna rağmen 1 puanla dönmeyi başaran Akdeniz temsilcisi kendi sahasın zeminin bozuk olması nedeniyle maçı Adana oynayacak. Mersin  idman yurduna bakacak olursak  sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor . Rizesporda milli takımdan sakat dönen Ali Adnan ve cezalı Oğuzhan dışında eksik bulunmuyor.Maçı Mustafa Kamil ABİTOĞLU yönetecek.İki denk takım mücedelesinde maç  sonu kaybeden olmayacak gibi görünüyor.
20 Eylül 2014 Cumartesi Saat : 20:00
Balıkesirspor - Galatasaray 
39 yıl sonra Süper lige merhaba diyen Balıkesirspor , puanı olmayan tek takım Şampiyonlar liginde evinde kötü bir oyun sergileyerek berabere kalan  Galatasaray'la mücadele edecek. Balıkesirsporda idmanda ayak bileği burkulan Kerem can Akyüz dışında eksik bulunmuyor. Yerine yeni transfer Bülent Cevahire şans vermesi bekleniyor. Geçen hafta sakatlığı nedeniyle oynamayan yeni transferlerden Vargasın oynamasına bekleniyor Avrupa dönüşü Galatasaray da bir hayli eksik futbolcunun olduğu sakat Hamit , Aydın , Gökhan Zan cezalı Filepe Melo ve kadroya alınmayan Olcan Adın ve Alex Telles maç kadrosunda yer almadı. Maçı hakem Çagatay ŞAHAN  yönetecek. Deplasmanda 3 puan almaya alışan Galatasaray'ın maçı kazanması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder