9 Mart 2014 Pazar

Erciyes'in Başarısı, Karaman'ın Başarısı Mı?

Hikmet Karaman, Erciyesspor'un başına getirildiği günden beri takımın yükselişi devam ediyor. Kulüp, ligte kalma yarışında büyük bir avantaj ele geçirmiş durumda. Rakipleri ile kıyaslandığında daha çok şans verilen bir kulüp haline geldi son galibiyetle.

Öncelikle attığı gollerle bir anda ülkede en çok konuşulan oyunculardan biri olan Edinho'nun getirilmesinde emeği geçti ise kendisini kutlamak gerekir. Bu transfer sayesinde kulüp kendisine geldi ve dolu dizgin yoluna devam ediyor.


Ayrıca, oyun anlamında da bir dirilik, mücadelecilik, hırs katmış durumda Erciyesspor'a. Benim değinmek istediğim ise Karaman'ın daha önceki takımlarında bu oyunun görülmemiş olması. Son çalıştırdığı Bursa dahil tüm takımlarında kırılgan bir yapı hep dikkati çekmişti. Hatta, Bursa'da orta sahanın tüm yükünü Şamil'e vermiş, Avrupa'dan saçma bir şekide elenmiş ve ülke puanlarını çok kötü etkilemişti.

Erciyesspor'a sezon başında Fuat Çapa ile birlikte şans veriyordum, çünkü iyi bir kadro kurulmuştu. Gerçekten, Fuat Hoca'nın başarısız olmasını şaşkınlıkla karşılamıştım. Demem o ki Erciyesspor'da zaten güzel bir kadro vardı. Ancak, bu oyunu oynatması da Hikmet Hoca'ya nasipmiş. Belki de yurtdışında ünlülerle o kadar fotoğraf çektirirken onlardan bir şeyler de kapmıştır Hikmet Hoca. İlerleyen zamanlarda bunu göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder