11 Mart 2014 Salı

Elazığspor....


ELAZIĞSPOR OKAN BURUK İLE VARIM DEDİ...



                                   


İlk yazımda Kayserispor'un önlemez düşüşünü ele almıştım bu defa tam tersi bir durum yaşayan Elazığspor’a değinmek istiyorum. Ligin ilk 4 haftası fena bir performans göstermeyen Gakkoşlar saman alevi gibi parlamıştı, fakat ligi yeterince tanımayan teknik direktör Solied durumu pek idare edemedi ve düşüş başladı. 5 maç üstüste yenilgi alan Solied’ın gönderilmesi kaçınılmaz oldu.

Yerine gelen Okan Buruk da lige 5 yenilgi ile başladı. Daha önce sadece milli takım yardımcılığı yapan hoca durumu kurtarmayı bildi ve Elazığsporun yükselişi başladı. Son 10 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan Elazığspor, Anadolu takımları için hiç de kolay olmayan bir şeyi başardı. Tabi burda futbolcuların da katkısı büyük, sağ bekte oynayan Tanju Kayhan'ın iyi performansı, bazen orta sahada Bilica’nın göstermiş olduğu direnç, Mehmet Nas’ın tecrübesi, Kanatlarda Serdar Özkan ve Serdar Gürler’in hareketliliği, forvette Deniz Yılmaz'ın golleri ve son zamanlarda parlayan Onur Ayık’ın yükselen performansı başarıda önemli rol oynadı.
Ligde son 10 haftaya girilirken Kayserispor’un küme düşmeye  en yakın takım olduğunu göz önüne alırsak Elazığspor 5 takım (Gençlerbirligi, Antalyaspor, Erciyesspor, Ç.Rize ve Konyaspor) ile son 3’e kalmama konusunda büyük bir yarış içinde olacak. Kalan haftalarda bahsettigim 5 takımdan 4 ‘ü ile deplasmanda oynayacak olan Elazığspor için işler hiç de kolay görünmüyor.


 Sonuç olarak zor bir fikstüre sahip olan takımın buradan nasıl çıkacağını hep birlikte göreceğiz. Temennim Elazığsporun renk verdiği bu ligde kalmasıdır…

12 yorum:

  1. BU KADROYLA BU İŞLER HELAL OLSUN...

    YanıtlaSil
  2. dussun gakkolar sabriden bile gol yediler olacak is mi

    YanıtlaSil
  3. Tebrikler emegine saglik.

    YanıtlaSil
  4. emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  5. emeğine sağlık kardeşim...

    YanıtlaSil
  6. Emegine saglik katiliyorum okan buruk cok iyi oynatiyor takimi valla...

    YanıtlaSil
  7. Bnde elaziğin ligde kalmasini isterim performanslari su an gayet iyi durumda ama bu performansi surduremeyecklerini dusunuyorum

    YanıtlaSil
  8. elazığ spordan umutluyuz inş umudumuz boşa cıkmaz

    YanıtlaSil
  9. gakkoşlar bırakmaz bu ligi

    YanıtlaSil
  10. güzel bi yazı olmuş alicim ellerine sağlık takip etmekten zevk duydum :)

    YanıtlaSil