13 Haziran 2014 Cuma

Brezilya- Hırvatistan

                                                      BREZİLYA- HIRVATİSTAN









Maça Hırvatistan daha iyi başladı hatta golüde buldu ama golden sonra biraz geri yaslanmaları işlerini zora soktu ve Brezilya Neymarın becerisiyle eşitligi sagladı. Maç bundan sonra uzun bir süre Brezilya'nın kontrolünde gitti. Ta ki Fred'in kendini yere bırakması ve Japon hakemin eften püften bir penaltı calmasına kadar. Penaltıyı zorda olsa gole çeviren Neymar takımını galibiyete taşırken akıllarda bedavadan çalınan penaltı kaldı.

Yenik duruma düşen Hırvatlar, Brezilya'nın üstüne gitmeye başladı fakat sonuc alamadılar. Hırvatistan adına  ayakta kalan oyuncular Olic ve Modric idi. Biraz daha cesaretli oynamayı deneselerdi puan almamaları için hiçbir sebep yoktu. Sonraki maçlar için hiçte fena sinyaller vermeyen Hırvatlar, Meksika ve Kamerun ile ikincilik mücadelesi verecek gibiler.

Brezilya adına Hulk ve Fredin hiç bir şey yapmamasına karşın Oscar müthiş oynunu son dakika goluyle süsleyerek durumu 3-1 e getirerek sonucu tayin etti..Maçın adamı kesinlikle Oscar diyebiliriz..

Brezilya ilk maç için beklentileri karşılayamasa da galibiyet almayı başardı. Ama daha sonraki turlarda daha dişli rakiplerle karşılaşacagını düşünürsek bu oyun yeterli olmaz ve canları yanabilirr.. Hep birlikte bekleyip görecegiz..

2 yorum: