2 Kasım 2014 Pazar

SÜPER LİG PAZARTESİ PANORAMA

SÜPER LİG DE PAZARTESİ
Torku Konyaspor - Kardemir Karabükspor 20:00
Sezona iyi başlangıç yapamayan iki takım arasındaki gerçekleşecek karşılamayı Halis Ozkahya yönetecek. Ligde isteği sonuçları alamayarak teknik direktör değişikliği yapmak zorunda kalan konya takımı Teknik direktörluge Aykut Kocamani getirerek büyük bu sorunu çözduler kupa maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen ali Camdali dışında eksik oyuncusu bulunmuyor. Rakip Kardemir Karabükspor sakat oyuncular ahmet ilhan , sow, Viola, Tanju, erkan Kaş ve genç yetenek  İbrahim serdar dan yoksun Konya da kampa girerek maç saatini beklemeye başladı . son haftalarin en çekişmeli karşılaşması gibi gözüken maçı deplasman takımı Kardemir Karabükspor bir adım önde gözüküyor.
Eskişehirspor - Balıkesirspor    19 : 00
Lige hızlı başlangıç yaparak giren es es son haftalarda aradığı sonucları alamayarak düşme çemberinde yer  alan es es ile ligin yeni takımı Balıkesirspor la karşılacak maçı hakem Mustafa ilker Coşkun yönetecek. Es este hafif sakatlığı bulunan Hürriyet özgür ömer akaminko ve Goran hafif sakatlıkları bulunuyor Balıkesir'de  hafif sakatlığı bulunan Gokhan Ünal dışında eksik oyuncusu bulunmuyor. Ev sahibi Eskişehirspor maçı zorlanmadan kazanacağa benziyor.

1 yorum:

  1. Dünya'da oldukça popüler olan ve ülkemizde de son zamanlarda popülerleşen buz pateni, buz hokeyi ve tekerlekli paten kullanımı, beraberinde bir çok web sitesinin de açılmasını sağladı. Bu siteler arasında özellikle 21 yıldır sporcu ve antrenörlük hayatına İstanbul Buz Sporları Klübü'nde devam eden, ülkemizde bu alanda bir çok tesiste başarı ile görev almış Necati DEMİREL'in kurduğu Patenci.com dikkat çekiyor.

    Patenci.com, sporun tam içinden gelen bir firma olmakla beraber yeni ürünleri Dünya ile aynı anda Türkiye'ye de getirmeyi hedefleyen ve her bütçeye uygun birbirinden kaliteli ürünleri bünyesinde bulunduran bir paten sitesidir. Buz hokeyi, tekerlekli paten ve artistik buz pateni gibi ürünlerin yanı sıra paten ekipmanları da Patenci.com'da bulabileceğiniz ürünler arasında.

    Sizde paten meraklısıysanız ve bu alanda alış-veriş yapabileceğiniz kaliteli/güvenilir bir web sitesi arıyorsanız Patenci.com tam size göre.

    YanıtlaSil