20 Nisan 2014 Pazar

Galatasaray 'YİNE' Yenildi



Aslında bugün yazılabilecek çok şey yok.Bi yerden başlamak gerekecek ki;


Maçın en çok tartışılan ve tartışılacak olan pozisyondan başlayalım .Bana göre gol öncesinde bence çok bariz bir faul var. Babel açıklamasında 'Bazı hakemler çalıyor bazıları ise çalmıyor , şansımı denedim' demiş olsa da , Avrupa'nın hangi ligine giderseniz gidin 'son adama' bu denli kuvvet uygulamak tartışmasız fauldür. İşin ilginç yanı da şu. Beşiktaş derbisine gidelim bakın neler olmuş orada. Semih Kaya bir korner pozisyonunda , topun kendisinden çıktığını belirtmiş ve Cüneyt hoca tarafından eli sıkılmıştı. Bugün de bana faul var demiştir muhtemelen ama bu sefer dinlenmedi. Cüneyt hoca , o pozisyonda çok netti.



Maça dönecek olursak

Galatasaray'ın topu oyuna sokamama sorunundan bahsetmiştim geçen hafta. O kervana Ceyhun'da katıldı bugün.Galatasaray bu sorunu sonuçlarını yine çok ağır ödedi.Neden Yekta değil Ceyhun sorusuna cevap arayanlar var ise eğer en mantıklı cevap  oyunun sanırım 3-5-2 gibi oynanacak olmasıydı.


Sonuç olarak ;erken gelen gol ve kırmızı kart sistem , taktik , analiz vs. hepsini çöpe attı. Galatasaray bilinçsizce Kasımpaşa'nın üzerine gidince de futbol deyimiyle 'fark yedi'.



Penaltıdan sonra,Mancini forvetlerden biri çıkarılıp oyunu biraz daha Kasımpaşa'nın kontrolüne bırakılsaydı sonuç farklı olabilir miydi bilinmez. İçerde oynamanın verdiği 'gaz' ile Galatasaray saldırmayı seçti ve telefisi zor  olan takımı yaralayan bir yenilgi daha aldı.


Onur DEMİR

https://twitter.com/ExituS__Letalis

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder